Bútorüzlet Szekszárdon

Kedves Olvasó! Egy hétköznapi történetet szeretnék megosztani Önnel, avagy hogyan vettem akciós blokk konyhát a Horizont Bútornál. Régóta tudtuk, hogy van egy jó bútorüzlet Szekszárd városában, már csak azért is, mert vettünk ott étkezőasztalt székekkel együtt. Mivel az egyedileg készíttetett konyhabútor elég drága, úgy döntöttünk, jó lesz a hagyományos blokk konyha. Amennyit ahhoz kell fúrni-faragni-szerelni, azt magam is el tudom végezni. Egyébként az előző konyhapult is olyan volt, így nem jelenthetett gondot az új beszerzése, beszerelése sem.

Szekszárdi bútorüzlet

A méretek pontosan, az elvárások nagyjából megvoltak, így feleségemmel felkerestük a szekszárdi bútorüzletet. Többet megnéztünk, végül az egyik akciós konyhablokkot megrendeltük. Szinte centiméterre akkora, mint a régi, és az ára is meglepően jó volt. A rendelés miatt maradt időm a régi elbontására, úgy időzítettem, hogy épp a bontás végére kihozzák az újat. Addigra a hozzápasszoló szaniterek is meglettek. Az újonnan vásárolt konyhaszekrényeket összeszereltem, a vizesblokkokat is bekötöttem, és igazából ezzel vége a történetemnek. Semmi bonyodalom nem volt, legfeljebb a barkácsolás izzasztott meg picit. De a vásárlás-rendelés teljesen rendben történt.

Szóval van egy jó bútorüzlet Szekszárd városában, a volt Patyolat épületében. A konyhabútor mellett természetesen sok mást is árulnak, kanapék, szekrénysorok, franciaágyak, előszobafalak, irodabútorok egyaránt kaphatók náluk, ráadásul a Dunántúlon több városban (pl. Szekszárd, Kaposvár, Dombóvár stb.) is van boltjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük