Bakonytherm 38 NF – magas hőszigetelő-képességű falazótégla

Ha olyan falazótéglát keres, amely magas hőszigetelő-képességgel és nagy nyomószilárdsággal rendelkezik, akkor a Bakonytherm 38 NF falazótéglát ajánljuk. Ez a téglafajta kiválóan alkalmas külső és belső teherhordó falak építéséhez, legyen szó családi vagy társasházról. A tégla egyik különlegessége, hogy oldalról horonnyal és eresztékkel kapcsolódik egymáshoz, így csökken a habarcsfelhasználás. Ez nem csak anyagi megtakarítást jelent, hanem időt és energiát is spórolhat a falazási folyamat során.

A téglafalak hőszigetelő-képességét a fal vastagsága és a téglák anyaga egyaránt befolyásolja. A Bakonytherm 38 NF falazótéglát 38 cm vastagságával és speciális anyagával tervezték úgy, hogy kiváló hőszigetelő-képességgel rendelkezzen. Ez azt jelenti, hogy télen a meleget bent tartja, nyáron pedig a hőt kívül tartja, így akár energiahatékonysági szempontból is megéri a választása.

A Bakonytherm 38 NF falazótégla nagy nyomószilárdsággal rendelkezik, így biztosítja a stabil és tartós teherhordást. Emellett a téglafalak rendkívül ellenállóak az időjárás viszontagságainak és a környezeti hatásoknak, így hosszú élettartamot biztosítanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük