Bachl XPS 300 hőszigetelő lemez – univerzális és hatékony szigetelés épületek számára

A hőszigetelés elengedhetetlen része az épületek megfelelő tervezésének és kivitelezésének, mivel segít a fűtési és hűtési költségek csökkentésében, és javítja az épület energetikai hatékonyságát. Az egyik legnépszerűbb és legjobb minőségű hőszigetelő anyag a Bachl XPS 300 hőszigetelő anyag, amely egy extrudált polisztirol lemez. A Bachl XPS 300 hőszigetelő anyag sima élképzéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi az alkalmazást külső és belső oldalon, padló és födémszigetelésként, nedves helyiségekben, ipari padlók, pincefalak szigetelésénél (közvetlen talajjal érintkező szigetelés), kéthéjú és fordított rétegrendű tetőknél. Az extrudált polisztirolhab univerzálisnak számít a szigetelőanyagok között, és nagyon magas nyomásállósággal, tökéletes szigetelési értékekkel, víz- és fagyásállósággal, valamint könnyű feldolgozással rendelkezik.

Az XPS 300 táblák könnyen vágással és formázással alakíthatók az adott épület tervezéséhez és kialakításához. Az extrudált polisztirol lemez különösen formatartó, nyomásálló és nedvességálló, így megfelel minden épületfizikai és épületszerkezeti igénynek különböző klímaviszonyok mellett is. Emellett a Bachl XPS környezetbarát anyag, mivel cellagázként levegőt tartalmaz, ezért mentes a káros FCKW és HFCKW gázoktól.

A Bachl XPS 300 egyszerű és gyakorlatorientált kivitelezhetősége mellett kiemelkedő élettartammal rendelkezik, ami egy másik előnye ennek a hőszigetelő anyagnak. Felhasználási területei közé tartoznak a lábazat és pincefal szigetelés, hőhídmentesítés, padlószigetelés, magszigetelés és lapostető szigetelés.

Összességében a Bachl XPS 300 hőszigetelő lemez kiemelkedően jó minőségű termék, amely kielégíti az összes fontosabb követelményt a hőszigetelő anyagokkal szemben. Az anyag egyre népszerűbbé válik az építőiparban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük