Modern otthon dekoráció vászonképpel

Egyre népszerűbbé váltak hazánkban is az egyedi vászonképek, ha otthon dekorációról van szó. Miért? Emlékeink megőrzésének egyik legtökéletesebb módja, hiszen a saját fotónkból készült vászonkép évtizedek múltán sem fakul ki. A szeretteinkről, kedvencünkről vagy éppen az egyik meghatározó élményünkről készült kép igazán varázslatossá formálhatja az otthonunkat, ha megfelelően pozicionáljuk. Milyen példák és milyen lehetőségek rejlenek ezekben a képekben? Milyen fotót érdemes választanunk és hová érdemes pozicionálni a vászonképet az otthonunkon belül? Most minden kiderül.

Egyrészes vászonkép a nappalinkban

A kedvencünkről készült fotók kellemes, meghitt érzéssel töltenek el. Sokan családtagként tekintünk kutyánkra, macskánkra, miért is ne díszíthetnénk fel egy gyönyörű vászonkép segítségével a nappalinkat? Általában ezekhez a képekhez az egyrészes vászonképeket ajánljuk. Nem feltétlen kell törekednünk rá, hogy a szoba fókusz pontjába helyezzük a képet. Ebben az esetben is jól láthatóan feldobja otthonunk hangulatát a cicáról készült remek minőségű fotó. A dekoráció vászonképpel egy új lehetőséget nyit meg számunkra.

dekoráció vászonképpel, macskás vászonkép

Autó fanatikusoknak

Nem is számít manapság különlegességnek vagy meglepőnek, ha valaki érzelmeket táplál az autója vagy egy adott márka iránt. Azoknak, akik elkötelezett hívei egy bizonyos márkának vagy szeretik a saját járművüket viszont látni otthonuk dekorációs elemei között, nagyon jó alternatíva lehet a szintén egyrészes vászonképen megjelenítve. A lenti képen a szoba fókusz pontjába kerül az autó, ezért első benyomásként, amikor belépünk a helyiségbe ezt a gyönyörű képet fogjuk látni.

autós vászonkép, dekoráció vászonképpel, egyrészes vászonkép

Stílusos tájkép

Természetesen a tájképek soha nem mennek ki a divatból. A megnyugtató tenger, az őszi fák lehulló levelei vagy a sivatag pusztaságából kiemelkedő piramisok látványa igazán kellemes életteret biztosít az otthonunkban. Jól látható az alábbi példában, hogy milyen stílusosan van összehangolva a szoba többi design elemével a vászonkép. A tájképek esetében már bátran elkezdhetünk három vagy akár ötrészes formával is dolgozni. Ezekhez a képekhez kiválóan alkalmasak a többrészes vászonképek.

tájkép, sivatag, háromrészes vászonkép

Város

A város ahol felnőttünk és ahol élünk sokak számára több egyszerű beton rengetegnél. Egy otthon, egy hely, ahová tartozunk és ami megérint minket érzelmileg. Használhatjuk többrészes vászonképként és feldobhatjuk kedvenc városunkat, hogy soha ne felejtsük el. A hely, ahová nyaralni megyünk minden évben és amit szeretünk vagy közel áll hozzánk, kétségtelenül nagyon jól mutat a nappalinkban hálószobánkban, hogy rátekintve mindig a kedves emlékek jussanak eszünkbe. Az alábbi négyrészes vászonkép ezt tökéletesen szemlélteti is nekünk.

négyrészes vászonkép, otthon dekoráció, város

Ötrészes vászonkép tájkép

Korábban már említettük, hogy a többrészes vászonképeken remekül mutatnak például a kirándulásunk során készített tájfotók. Nyugodtan merjünk akár ötrészes képben is gondolkodni, a megfelelő hangulat és a lehengerlő megjelenés, biztosan nem marad el. A lenti tájkép is erről árulkodik, hiszen gyönyörűen kiemeli a táj szépségét és elhozza azt az érzést otthonunkba, amit akkor éltünk át, amikor felfedeztük ezt a csodálatos természeti jelenséget.

ötrészes vászonkép, tájkép, dekoráció vászonképpel

Ötrészes autós vászonkép

Ha megfelelő az elhelyezés és egy részletgazdag, jól kidolgozott képről beszélünk, nyugodtan merjünk többrészes vászonképben gondolkozni a kedvenc autónk megjelenítése során is. Ebben a példában a jó beállításnak és a kép minőségének köszönhetjük a lehengerlő összhatást.

Ötrészes vászonkép a hálószobánkban

Amikor a hálószobánk dekorációján gondolkozunk érdemes egy kevésbé energetikus, inkább nyugtató design kompozíciót elhelyezni. Például a lentebb látható kellemes éjszakai csillagos égbolt egy nagyon jó választás lehet. Természetesen ez egy szubjektív dolog, hiszen a A vászonkép az egyik leglátványosabb otthoni dekoráció, melynek csupán képzeletünk szabhat határokat.

vászonkép, ötrészes vászonkép, hálószoba dekoráció

Hogyan működik?

Az esetek nagy részében találkozhatunk számos inspirációval, példával a vászonképek különböző fajtáira vonatkozóan. Azonban természetes, hogy sok esetben már konkrét ötletünk vagy képünk van, amelyet szeretnénk használni. Milyen felbontás szükséges? Legalább egy 1000*1000 képpontos képre lesz szükség. Mi történik ha a képünk rossz minőségű vagy nem a megfelelő felbontásban van a birtokunkban? Nem kell a kép feljavításával foglalkozni, a vászonkép készítők szinte kivétel nélkül vállalják saját fotóink feljavítását, sőt még különböző effekteket is vihetünk bele. Nem marad egy csodás régi emlék vagy pillanat kihasználatlanul. Web: gipszfalpanel.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük