Franciaágy vásárlás

Franciaágyat keres? Akkor ezt érdemes elolvasnia. Milyen szempontok vannak? Mikre érdemes figyelni? Először is fontos a méret, a hálószobába nem csak geometriailag, hanem esztétikailag is elfér-e? Nem teszi-e zsúfolttá a helyiséget? Aztán amin érdemes gondolkodni: legyen-e ágyneműtartó, a franciaágy kisebb lábakon vagy tartókereten álljon. Igazán fontos szempont az ár. De ne csak az árat nézzünk, fontos a minőség is.

Franciaágy ár érték arány

Mindentudó és minőségi franciaágy olcsón nem lesz, a nagyon alacsony áron kínált bútoroknál valami turpisság, hiányosság biztosan előkerül. Ezért kiemelten fontos az ár-érték arányt nézni. Az ízlésről fölösleges értekezni, nagy választék esetén mindenki megtalálja a neki tetszőt. Amiről viszont fontos beszélni, az a franciaágy lelke, a matrac. A hagyományos, acélrugós franciaágyak mellett kaphatók már korszerűbb habmatracos változtatok is. Az acélrugós változat általában olcsóbb, ha jó minőségű az anyag, viszonylag sokáig használható kifeküdés másszóval kigyengülés nélkül. A korszerűbb, ún. hideghab matracok ugyan némileg drágábbak, de könnyebbek és főleg sokkal rugalmasabbak, így még tartósabbak. De itt is fontos a minőség: nagy sűrűségszámú típusokat keressünk, ha ezt az eladó vonakodik megmondani, az fölöttébb gyanús.

Franciaágy vásárlás a franciaágy.net-en

Ennyi információ és tanács kezdésnek szerintem elegendő. Tehát ha megvan az alapkoncepció (méret stb.) a franciaágy-vásárláshoz, akkor irány a bútorbolt! Vagy esetleg elég az internet? Manapság divatos és persze kényelmes mindent a neten rendelni. Sok terméknél ez rendben is van, de egy bútornál, különösen egy alvóhelyet nyújtó darabnál (franciaágy, kanapé) szerintem nem szerencsés. Tájékozódáshoz, előzetes válogatáshoz persze tökéletes az internet világa, de aztán el kell menni és ki kell próbálni a franciaágyat. Türelmesen, többet. És csak utána megvenni. Fölösleges körök helyett olyan helyekre érdemes menni, ahol nagy a választék, sokat ki lehet próbálni és persze remek az ár-érték arány is. Ilyen például a franciaágy.net. Az meg hab a tortán, hogy amit ott látunk, azonnal el is vihetjük, nem kell a rendelésre várni. Nézzen szét náluk, mert megéri! Weboldaluk: franciaagy.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük