Iroda költöztető cég Budapesten

Van mikor az ember irodáját át kell költöztetni másik városrészbe. Ilyenkor nagyon fontos, hogy minden simán menjen és ne legyen probléma a költözködés. Megoldhatjuk saját magunk is, de a költöztetést jobb szakemberre bízni.

Amikor az irodámat egy másik helyre kellett költöztetnünk, nagyon sok cég ajánlatát megnéztem. Volt aki olcsón, volt aki drágán ajánlotta fel szolgáltatását. Ha jól körülnézünk a költöztetéssel foglalkozó szolgáltatók között, akkor azt tapasztaljuk, hogy nagy a szórás.

Aztán döntés született és a Barta – Költöztetés csapatát választottuk! Nagyon rugalmasak voltak és még dobozokat is kaptunk amibe bele tudtuk pakolni a sok iratot és egyéb dolgainkat. Reggel időben itt volt a teherautó és már pakolták is fel a holmijainkat, hogy a jó pár kilométerrel arrébb, az új irodánkba kerülhessenek mihamarabb. Nagyon örültünk.

A Barta költöztetés csapatával a költözködés nagyon gyorsan és szakszerűen ment, csak aznap kellett az ügyfeleinket megkérni, hogy türelmesek legyenek, mert épp költözünk. Egyszóval remek csapat és az áraik sem vészesek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Weboldaluk: barta-koltoztetes.hu/koltoztetes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük