Eladó lakások Győrben

Győrben vagy Győr környékén keres lakást?

Akkor érdemes ellátogatnia a megveszLak oldalára, ahol nagy számban találhat eladó lakásokat Győrben. Ha Ön győri, akkor jól tudja, hogy mennyire frekventált ez a város. Ha nem, biztosan már gyakran hallott róla, sokan költöztek, költöznek oda. Miért is? Mert a folyamatosan fejlődő ipari és szolgáltatási szegmens (pl. Audi-gyár) gondoskodik a kellő munkalehetőségről. Nem véletlenül olyan alacsony a munkanélküliségi ráta.

Emellett minden szolgáltatás megvan, miközben emberléptékű marad a város a 130000 körüli lakosságszámával, megyeszékhelyi státuszával. Oktatási intézmények, köztük számos középiskola, illetve egyetem és főiskola találhatók itt. A sportélet is virágzik (Gyirmót, ETO stb.). Gyönyörű a belváros, szép a Duna- és Rába-part, rendezettek az utcák, összességében prosperáló a település. Lakótelepek, téglaházak, lakóparkok, kertes házak, nyaralók, irodák, ipari ingatlanok egyaránt vannak, a statisztika szerint kb. 50000 a lakóingatlanok száma.

Győrben a közlekedési kapcsolatok is kiválóak, az ország talán legfontosabb vasúti és közúti ütőerei (pl. bécsi vasútvonal, M1-es autópálya) is érintik a várost. Ráadásul épül az új elkerülő új hidakkal. És Ausztria, Szlovákia is közel van, könnyen megoldható az oda-vissza ingázás. Magyarországi lakhatás, de külföldi (főleg osztrák) munkahely és bérek, sokan választják ezt az utat. Tehát nem véletlen, hogy miért olyan keresettek az eladó lakások Győrben, ezt az árak is tükrözik. Mivel ez egy vonzó és folyamatosan fejlődő település, a lakásárak és a bérleti díjak folyamatosan emelkednek, ha lakást, házat keres, minél hamarabb vásároljon.

Befektetésnek is kiváló itt lakást vásárolni, jelenleg nem fenyeget a recesszió. A bérbeadásra is igen nagy az igény, a sok ideköltöző vagy ingázó igényli az albérletet. Ennek pedig elengedhetetlen része a megveszLak adatbázisának átnézése, ahol sok ezer lakás, ház és egyéb ingatlant találhat az ország minden pontjáról, Győrből például több száz eladó lakással.

Web: megveszlak.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük