Masterplast szigetelőanyagok remek áron

Masterplast szigetelőanyagok? Megtalálta! Minőség, jó árak!

A Mastercenter.hu fantasztikus áron, nagy választékban árul prémium minőségű hő és hangszigetelő anyagokat valamint kiegészítőit. Elsődleges célunk, hogy a webáruházunkban található termékkínálatunkkal segítsünk érdeklődőinket a számukra a legmegfelelőbb szigetelő anyag megtalálásában és megvásárlásában.

Az általunk kínált termékek között megtalálhatóak: tetőfedés, tetőfólia, kiegészítők, bitumenes tetőfedés, hullámlemez, zsindely, homlokzati hőszigetelő rendszerek, szárazépítészet, hő, hang és vízszigetelő anyagok, építőipari kiegészítő termékek.

Mastercenter.hu - Masterplast webáruház

A hőszigetelésről:
Megfelelő hőszigetelés hiányában az épület hővesztesége igen magas lehet. Ez azt jelenti, hogy a magasabb hőmérsékletű közegből hő áramlik át az alacsonyabb hőmérsékletű közeg irányába. Az épületek hővesztesége a szigetelés meglététől, illetve állapotától függően meglehetősen eltérő lehet. Ha például az épület nagy üvegfelületekkel rendelkezik, a nyílászárók szigetelése pedig nem megfelelő, az ablakokon, ajtókon keresztül távozó hő az összes hőveszteség 40-50 százalékát is kiteheti. A megfelelő hőszigetelés kiválasztásánál több tényezőt is figyelembe kell venni a lehető legnagyobb energia-megtakarítás érdekében.

Mastercenter.hu - Masterplast webáruház

A hőszigetelés kedvező hatásai:
Az épület káros anyag kibocsátásának csökkenése. A belső terek hőingadozásának csökkenése. Az évszakok váltakozásaival és a napi hőingadozással járó, az épületszerkezetre ható hőterhelések csökkenése. Hőhídak megszüntetése, az esetleges páralecsapódások elkerülése (a hőhidak zónájában alkalmazott kiegészítő hőszigeteléssel). Fűtési energia csökkenése.

Folyamatosan meghirdetett akciós ajánlatokkal, aktualizált árulistával és óriási választékkal várjuk a kedves vásárlóinkat. A különféle termékeinknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük a vevőinket, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.

A Mastercenter.hu-n megrendelt építőanyagok személyesen átvehetőek a Kapcsolat menüpontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, azonban ha igény van rá, házhoz szállítást is vállalunk, korrekt áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy űrlap felhasználásával is írhat nekünk, munkatársaink hamar válaszolnak minden megkeresésre.

Honlapunkon az aktuális katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek és letölthetőek, ezen felül praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is közzéteszünk. Kérjük, látogasson el hozzánk: mastercenter.hu