Gras.hu, az építőanyag webáruház

A Gras.hu építőanyagokat forgalmazó webáruház, vásárlóbarát áron, nagy választékban kínál kiváló minőségű építési anyagokat. Legyen lakás vagy házfelújítás nálunk biztosan megtalálja, mindenki amit keres. Tuti! A Gras kft. elsődleges feladata hogy a hozzánk ellátogató vásárlók  a legkiválóbb kiszolgálásban részesüljenek, ha építőanyagot vásárolnának.

A Gras Kft. a 90-es években alapított vállalkozás, immár több mint 25 éve dolgozunk az építőiparban. A kezdetekben főleg építési tevékenységgel foglalkoztunk, 1993-tól fokozatosan tértünk át az építőanyag kereskedelemre. Mára több telephellyel rendelkező, vevőink és beszállítóink által megbecsült építőanyag kis- és nagykereskedéssé fejlődtünk. Saját szállító- és rakodó eszközeinkkel gyorsan és pontosan tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat.

Szolgáltatásaink közt van: műszaki tanácsadás, anyagszükséglet számítás, tervező, kivitelező ajánlás, házhoz szállítás, gépi rakodás, bemutatóterem.Rendszeresen meghirdetett akciókkal, naprakész adatbázissal szolgáljuk ki a kedves vevőinket.

A termékpalettánkat azonban nem csak rendszeresen frissítjük, hanem ezen kívül hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is közzéteszünk. Ha érdeklődne a legfrissebb akcióinkról és a legújabb termékeinkről, kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A weblapunkon megvásárolt termékek átvehetőek az Elérhetőségeink menüpontban felsorolt telephelyeinken (Budapesten és Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban. A fizetés lehetséges előre utalással vagy személyesen, az átvétel helyszínén.

Kérjük, látogasson el hozzánk: a gras.hu honlapon, illetve a következő címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva vagyunk: hétköznap 7:30-tól 17:00-ig.