CSOK-hoz minőségi építőanyag

Építőanyagot keres + igénybe venné a CSOK-ot? Remek hírünk van az Ön számára! Mindkettő esetben!

Először…

A CSOK legmagasabb összege új lakás építésénél vagy új lakás vásárlásánál egy gyermek esetén 600 ezer, kettőnél 2 millió 600 ezer, míg három vagy több gyereknél 10 millió forint. Használt lakás vásárlásánál, bővítésénél a családi otthonteremtési kedvezmény összege egy gyermek után 600 ezer, két gyerek után 1 millió 430 ezer, háromnál 2 millió 200 ezer és négy vagy több gyermek esetén 2 millió 750 ezer forint. A CSOK összege új lakás építésénél vagy új lakás vásárlásánál egy gyermek esetén 600 ezer, kettőnél 2 millió 600 ezer, míg három vagy több gyermeknél 10 millió forint.

Ezek az adatok biztatóak lehetnek azzal kapcsolatban hogy elkezdje az ember az építkezést.

Másodszor…

A legolcsóbb rakattételes építőanyagokra és árakra vadászik? Ha igen, ez az Ön helye! A CSOK Építőanyag portálon, mindenféle építési anyaggal kereskedünk, és szolgáljuk ki Kedves Partnereinket, akik igénybe vennék a CSOK-ot.

Csokepitoanyag.hu webáruház

Pár kiemeltebb építési anyag gyártó termékei amelyet az oldalunkon megkaphat: Renova tetőcserép, Sakret, Terrán, Terranova Weber, Tondach,Austrotherm, BaloBau, Barabás Téglakő.

Csokepitoanyag.hu webáruház

Honlapunkon az építőanyag keresőt használva tud böngészni a portálunkon meglelhető építkezési anyagok között. Ha nem találja, amit keresel, kérjük, keressen meg minket elérhetőségeink egyikén, és mi segítünk beszerezni a keresett építőanyagot. Árajánlatot is kaphat tőlünk, az ajánlatkérés menüben elhelyezett űrlap segítségével.

A CSOK Építőanyag weboldalt megtalálhatja online az interneten a csokepitoanyag.hu honlapon, valamint a következő helyszínen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva: hétfőtől péntekig 7:30-tól 17:00-ig.

Webes címünk: csokepitoanyag.hu