Profi redőnyjavító

Rossz a redőny? A redőny gurtni  nagyon foszlott vagy már le is szakadt? Akadozik a redőny?
A profi redőnyjavító cégünk segít! Jókor, jó helyen, jó áron, jó munkával!

Legyen az műanyag, alumínium vagy fa redőny, megoldjuk, ugyanis több fajta redőnytípushoz van alkatrészünk és a redőny javítás majdnem mindig gyorsan megoldható.

Redőnyjavító cégünk bármikor segít

Mennyibe kerül a redőny javítás?

1 darab gurtni, valamint zsinórcsere: 7.500 Ft

Minden további gurtni, illetve zsinórcsere: 3.500 Ft/db

Áraink NETTÓ ÁRAK a kiszállási díjat tartalmazzák!

A redőny javítási idő függ attól, hogy van e szabad kapacitásunk továbbá, hogy hová kell kiszállnunk javítani. Ha Ön a Budapest és vonzáskörzetében lakik, akkor a redőny javítást, a bejelentés után megpróbáljuk hamar elvégezni.

A redőny javításának megkezdését csak ez előzőleg beérkezett telefon vagy email alapján tudjuk elindítani. A javítással kapcsolatos kérdéseket ezek után tudjuk megbeszélni. Esetlegesen árajánlatot adunk. Ha minden információ rendelkezésre áll, akkor elmegyünk Önhöz és megkezdjük a redőnye javítását.

A hibás redőny alkatrészeket kiváló minőségű alkatrészekre cseréljük, hogy a jövőben ne legyen velük gond és ne kelljen pár év múlva ismét cserélni őket. Az általunk javításra használt alkatrészek eredeti, gyári alkatrészek.

Redőnyjavító cégünk bármikor segít

Régi redőnyöknél előfordul, hogy nincs vagy nehezen beszerezhető az alkatrész, ilyenkor megpróbáljuk helyettesíteni valamilyen másik, hasonló alkatrésszel a hibás elemeket. Ha nem tudjuk megoldani az alkatrész problémát, akkor redőny felújítást vagy cserét javasolunk.

Budapesten vagy annak vonzáskörzetében lakik? Akkor a redőnyt a helyszínen javítjuk. Abban az esetben, ha redőny a helyszínen nem javítható, akkor újat kell készíteni.

Milyen redőnyjavító munkákat vállalunk még:

– Külső tokos redőnyök javítását

– Belső tokos redőnyök javítását

– Motoros redőnyök javítását

– Alumínium redőnyök javítását

– Műanyag redőnyök javítását

– Fa redőnyök javítását

– Lécek cseréjét

– Felakadt, megszorult redőnyök javítását

– Egyéb alkatrészek cseréjét

Itt elérhet minket: redonyjavitas.net!