Cemix NivoRapid önterülő padlókiegyenlítő használata

A Cemix NivoRapid önterülő padlókiegyenlítő egy könnyen használható, magas minőségű termék, amely alkalmas régi és új lakó- és középületek beton aljzatainak kiegyenlítésére, 3-15 mm vastagságban. Emellett padlófűtések esztrichborításának kiegyenlítésére is használható. Beltéri használatra tervezett, a padlókiegyenlítő tökéletes választás laminált padló, szalagparketta és hidegburkolat alá. A termék 3 óra múlva járható, így gyorsan és hatékonyan lehet dolgozni vele. Ráadásul, padlófűtéshez is használható, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk az aljzat hővezető képessége miatt.

Az önterülő padlókiegyenlítő kiváló választás felújításokhoz, átalakításokhoz és új építéshez egyaránt. A termék magas minőségi szintje garantálja, hogy a padlókiegyenlítés hosszú évekig tartós lesz és megfelelő alapot biztosít a különböző padlóburkolatokhoz.

A Cemix NivoRapid önterülő padlókiegyenlítő használata rendkívül egyszerű. A terméket csak össze kell keverni vízzel, majd a keveréket kiönteni az aljzatra. A keverék önmagától szétterül, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk az egyenetlen felhordás miatt. A termék magas minőségű összetétele garantálja, hogy az aljzat tökéletesen sík lesz, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk a burkolatok megbízható rögzítése miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük