Bakonytherm kerámia födémelemek – könnyen mozgatható, jól vakolható, kiváló hőszigetelés

A lakóházak födémének kialakítása fontos szerepet játszik az épület energiahatékonyságában és kényelmében. A megfelelően kialakított födém biztosítja az épület hőszigetelését, ami jelentős mértékben csökkenti az energiaszámlát. Azonban nem csak a hőszigetelésre, hanem a födém mozgatására, vakolására és a megjelenésre is érdemes odafigyelni.

A Bakonytherm kerámia béléstest egy olyan megoldás, amely egyszerre nyújt megoldást ezekre a problémákra. A födémgerenda és béléstest egységes kerámiafelületet biztosít, amely jól vakolható, így a födém szép és egységes kinézetet kap. A kerámia anyaga könnyen mozgatható, így az építőknek nem kell súlyos terheket emelniük a magasban. Emellett a kerámia béléstest kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, így biztosítja az épület optimális hőmérsékletét a hideg téli hónapokban is.

A Bakonytherm kerámia béléstest műszaki adatai is impreszívak. A mérete 510x180x250 mm, anyagszükséglete 6,67 db/m. A tömeg 12,6 kg/db, és egy rakatban 60 db található.
Az építőanyagok választásakor fontos, hogy azok ne csak a megfelelő funkcionalitást biztosítsák, hanem könnyen kezelhetők is legyenek. A Bakonytherm kerámia béléstest kiváló példája ennek: könnyen mozgatható, jól vakolható, kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, és még jó kinézete is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük