A Leiertherm 38 N+F tégla előnyei

A Leiertherm 38 N+F tégla a nútfédességének köszönhetően anyagtakarékos megoldást biztosít, mert nem kell függőleges habarcstöltést végezni. 38 cm-es vastag teherhordó falak építése lehetséges vele. A Leiertherm téglák tökéletesen megőrzik a hagyományos téglák előnyeit. Az agyagból készült alapanyag előállítása és újrafeldolgozása minimálisan terheli a környezetet.

A tégla nem éghető, így a belőle épült házak jól ellenállnak a tűznek. A téglafalak jó szilárdsági tulajdonságokkal rendelkeznek, és jó ellenállók a mechanikai igénybevételekkel szemben. Az épületek falai jól szigetelnek a hangtól is. A tömör téglák nagyon jó hőtárolók és hőfok-csillapítók. A tégla jól szabályozza a páratartalmat, így kényelmes és párás lakótereket biztosít. A téglafalakat jól lehet vakolni. A rendszerbe tartoznak még teherhordó és homlokzati téglák, valamint áthidaló elemek és válaszfal lapok.

A Leiertherm 38 N+F tégla egyik legnagyobb előnye, hogy a rendszer összes eleme azonos minőségű anyagból készül, így a kész épületek falszerkezete és áthidaló elemei egységes méretrendben építhetők azonos technológiával.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük