Ipari műgyanta padló akkor a Fodor Műgyanta Kft.!

Ipari létesítményeknél, csarnokoknál, garázsaknál nagyon sokszor felmerülő probléma a padló kialakítása, burkolata. Fontos és elengedhetetlen a csúszásmentes és könnyen tisztán tartható padló. Ez szükséges a balesetmentes munkavégzéshez is. Szerencsére van megoldás arra, hogy az általunk üzemeltetett ipari létesítményben olyan megoldást találjunk, ami tökéletesen kielégíti igényeinket. Ez nem más mint a műgyanta ipari padló!

De mi is az ipari műgyanta padló?

Jól tisztítható, pormentes ipari padozat követelményét általában műgyanta bevonati rendszerekkel elégítik ki. A padlók, járófelületek mind az ipar és kereskedelem területén az épületek leginkább igénybe vett részei, ezért kiemelkedően fontos a megfelelő műszaki és esztétikai igényeket egyaránt kielégítő padlótípus kiválasztása. A műgyanta padló olyan többrétegű, a helyszínen felhordott, általában két komponensű, öntött, vagy ipari padló néven is ismert burkolati rendszer, amely a hordozó felület hézagmentes védelmét hivatott biztosítani.

Egyszóval olyan járófelület, amely nem tartalmaz fugákat, gyorsan elkészíthető, jól takarítható, felújítható, a színe újabb réteggel megváltoztatható, mechanikai és kémiai hatásoknak ellenálló, rugalmasan az egyedi igényekhez szabható.

A terület előkészítésével (csiszolás, marás, szemcseszórás) és megfelelő anyag alkalmazásával alapozhatunk, majd az igény szerinti rétegrendet felépíthetjük: Repedezett, porózus, vagy akár friss betonra, gránitlapra, csempére, kerámialapra, aszfaltra, fémfelületre, régi megkopott, kitöredezett fellazult műgyantára is!  

Miért műgyanta padlót készíttessünk?

– Hamar kész van.

– Nagyon strapabíró.

– Egyszerűen felújítható, javítható.

– Jól tisztán tartható, hézagmentes.  

Ha ipari műgyanta padló, akkor a Fodor Műgyanta Kft.! De miért is?

– 25 év tapasztalat műgyantázásban.

– A helyszínen ingyenes és részletes tanácsadás, felmérés.

– Áraik versenyképesek a hasonló cégekéhez képest.

– A munkákat mindig pontosan, határidőre elvégezik.

Weblapukon további információkat találhatnak, ahol részletes leírásokat is olvashatnak, az ipari műgyanta padló burkolat készítéséről:

mugyantaiparipadlo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük