Mapei webshop – Szakkereskedo.hu

A Szakkereskedő építőanyag-forgalmazó szakwebáruház  remek áron, óriási választékban kínál kiváló minőségű Mapei-árukat. Ön is próbálja ki, a Mapei név garancia a minőségre.

Az 1937-ben Olaszországban alapított Mapei a világ legnagyobb építőipari ragasztó, szigetelőanyag és kemikália gyártó cége, 5 kontinens 27 országában, például idehaza is  jelen van. Most 67 leányvállalat és 58 gyártóegység áll a tulajdonában.

Mapei webshop - Szakkereskedo.hu

Webes áruházunkban óriási választékban találhatók különféle típusú alapozók, fugázók, víz- és hőszigetelési anyagok, illetve bel- és kültéri festékek. A Szakkereskedő termékpalettája továbbá tartalmaz betonadalék-szereket, speciális mélyépítési anyagokat és egyéb építéskémiai termékeket is. Folyamatosan meghirdetett akciós ajánlatokkal, friss termékkészlettel állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére.

A Szakkereskedő webáruház termékpalettáját azonban nem csak folyamatosan frissítjük, hanem a szakkereskedelmi tevékenység mellett hasznos, témához kapcsolódó írásokat, tanácsokat is közlünk.

Mapei webshop - Szakkereskedo.hu

Ha érdeklődne az újdonságainkról és a jelenleg futó akcióinkról, kérjük, iratkozzon fel a hírlevelünkre! A weblapunkon megvásárolt termékek átvehetőek az Elérhetőségeink pontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban. A fizetés történhet vagy előreutalással vagy személyesen az átvétel helyszínén.

Kitűztük célnak, hogy kiváló Mapei-termékekkel szolgáljuk ki a kedves partnereinket! Reméljük, ezt Ön is megtapasztalja.

Webshopunk: szakkereskedo.hu