Gipszkartonom.hu – Gipszkartonok nagy választékban

Biztonságos, ízléses és jó áron kapni : gipszkarton! A gipszkarton webshop piacképes áron, óriási választékban árul kiváló gipszkartonokat és tartozékokat, profilokat.

Hivatásunk, hogy weboldalunkon megvásárolható kínálatunkkal segítsünk megrendelőinket a számukra megfelelő gipszkarton és kiegészítők megtalálásában és megvásárlásában.

Gipszkartonom.hu - Gipszkartonok nagy választékban
Gipszkartonom.hu – Gipszkartonok nagy választékban

Az általunk kínált termékek között megtalálhatóak: Gipszkartonok: Rigips tűzgátló FR, impregnált RBI és standard gipszkarton, 12,5mm vastagságban Gipszkarton tartozékok: Akusztikus lengőkenygyel, Beütőék, Direkt függesztő, Függesztő pálca kampós, Függesztő pálca szemes, Gyorsfüggesztő, Horony, Hossztoldó, Keresztösszekötő L kötőelem UA, Rugó, Rugós függesztő.  Gipszkarton profilok: Függőleges falvázprofil CW, Merevítő profil UA, Szegélyprofil UD, Vázprofil CD, Vízszintes falvázprofil UW.

Gipszkartonom.hu - Gipszkartonok nagy választékban
Gipszkartonom.hu – Gipszkartonok nagy választékban

Folyamatosan meghirdetett akciós ajánlatokkal, naprakész terméklistával és óriási választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A webáruház termékeinél  ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.

A gipszkartonról: A gipszkarton gipszből, valamint aprított papírból és perlitből álló építőanyag. A gipszkarton alkalmazása egyre inkább elterjedt, legfőképp az utólagos takarások, válaszfalak kialakításakor. Pontosság: A gipszkartonból készült fal minden esetben egyenes, csak a kivitelezőn múlik, hogy hol helyez el derékszöget és egyenest. Hangszigetelő képesség: A gipszkartonból épített falak kiváló hangszigetelők, sokszor a megrendelő is rácsodálkozik, hogy mennyire jól szigetel a gipszkarton fal. Az építkezés után azonnal használható az ingatlan, nem kell várnia a kötőanyagok száradására, mivel a rögzítés csavarokkal valósítják meg. Tűzállóság: A gipszkarton szerkezet nem tartalmaz semmilyen éghető anyagot, ezért kiemelkedően jó a tűzállósága is.

A Gipszkartonom.hu weblapon igényelt termékek átvehetőek a Kapcsolat menüpontban felsorolt telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, de igény esetén házhoz szállítást is vállalunk, csábító áron! Ugyanebben a menüpontban egy űrlap felhasználásával is írhat nekünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre.

Oldalunkon a legújabb katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, emellett hasznos, témához kapcsolódó írásokat, tanácsokat is közlünk.

Kérjük, látogasson el hozzánk: gipszkartonom.hu!