Baumit webáruház

Lakás, családi ház felújítás előtt áll? Vakoló vagy hőszigetelő anyagot szeretne vásárolni? Ha igen, akkor érdemes körülnéznie nálunk! A webáruházunk remek áron, hatalmas választékban forgalmaz kiváló Lasselsberger Knauf és Baumit hőszigetelő vakoló és egyéb építőanyagokat.

Folyamatos akciók!

Célunk, hogy oldalunkon megrendelhető termékeinkkel támogatást adjunk partnereinket a számukra megfelelő hőszigetelőanyag, vakolóanyag és egyéb építőanyagok megtalálásában és megvásárlásában. Állandó akciós ajánlatokkal, friss termékkészlettel és óriási választékkal állunk a kedves vásárlóink rendelkezésére. Az egyes termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.

Vakolatom.hu webáruház

A tőlünk igényelt termékek személyesen átvehetőek a Kapcsolat menüpontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, de ha szükséges, házhoz szállítást is vállalunk, pénztárcabarát áron! Szintén a Kapcsolat menüpontban egy form (űrlap) felhasználásával is kapcsolatba léphet velünk, munkatársaink gyorsan válaszolnak minden érdeklődésre, kérdésre.

Vakolatom.hu webáruház

Webshopunkban a legfrissebb katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek, továbbá praktikus, témával kapcsolatos cikkeket, tanácsokat is közzéteszünk.

Oldalunk: vakolatom.hu