Kanapé árak

Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű kanapé vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk biztosan megleli. Nem webáruház vagyunk, hanem raktár: Magyarország legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja.  Nálunk vannak a legjobb kanapé árak az országban. Szerintünk jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Nem a legolcsóbb bútorokról, hanem közép, felső-közép, olykor felső kategóriás minőségű ülőgarnitúrákról és kanapékról beszélünk.

Kanapé árak

A kanapé árak nálunk minden esetben alacsonyak ezért arra kérjük Önöket, UTOLJÁRA LÁTOGASSANAK EL HOZZÁNK, amikor már mindenhol körülnéztek, és megtudták az árakat. Tippeket is örömmel adunk, nem tartunk a vetélytársaktól, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓNK. Takarékossági okok miatt nincs rá kapacitás, hogy egy érdeklődővel át kelljen néznünk a bútorok tömkelegét először, majd még egyszer, amikor visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. 500 kanapé van általában 4700 nm-en… (többek között ezért is vagyunk olcsóak, mert nincs nagy személyzet, így alacsonyan tartjuk a költségeinket.)

Tapasztalataink azt mutatják, hogy ma ülőgarnitúra alatt az érdeklődő sarokgarnitúrát, L vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes, ággyá alakítható kanapét ért. Az ágyazható sarok a legnépszerűbb, ha ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sikert arathat a vásárlók körében. Ha a sarokülő garnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor az is lehetséges, hogy egy esetleges lakásátalakítás vagy költözés során – az új szempontokat figyelembe véve, egyszerű átszereléssel – más legyen a kanapé állása. A továbbiakért kérjük, keresse fel az oldalunkat: www.kanape.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük